![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, właśnie piszę mały chat jako element większej całości i mam pewien problem, który objawi się także przy innych elementach tej strony. Otóż muszę przekazać jakoś zmienną do pliku który pobieram do ramki. Wygląda to tak
Pewnie można by coś z POST/GET kombinować ale zależy mi na tym żeby jakoś te zmienne były dostępne w tym pliku od razu, tzn. tworzę np sesję w pliku z powyższym skryptem i ta sesja żeby była dostępna z poziomu kodu skryptu chat.php Np. mam takie coś w chat.php
2. Mam diva z ramką tzn overflow: auto i chcę aby zawsze był przewinięty na dół, pewnie da się to jakoś kotwicą zrobić tylko nie wiem specjalnie jak... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje się, że w metodzie .load() drugi argument odpowiada za przesyłanie zmiennych.
LOBBY (to z dużej litery) to Twoje ID_lobby. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:41 |