![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problemik z funkcja fadeIn(), mianowicie, mam taki oto kod:
Kod "niby" dziala poprawnie, tzn do tabeli dodaje nowa dane, ale funkcja fadeIn() w tym przypadku nie dziala... jak mozna rozwiazac ten problem? Pozdrawiam ![]() -------------------- Pomogłem? Kilknij "Pomógł"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To znaczy co się robi?
A tak:
? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pomoglo - czyli jest dalej to samo... a co jest nie tak? Chcialbym, zeby obiekt zostal dodany do tabeli (co dziala poprawnie) i zeby sie pojawil "plynnie", czyli od takiego bardzo przezroczystego az do calkowicie nie przezroczystego... nie wiem czy ten opis jest precyzyjny, ale chodzi mi o efekt funkcji fadeIn('slow')
Pozdrawiam. -------------------- Pomogłem? Kilknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Spróbuj animować poszczególne komórki zamiast całego wiersza tabeli.
Z tego co pamiętam, to był dość specyficzny element, którego nie dało się tak łatwo stylować. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 27.09.2010 Skąd: Kraków/Krosno/Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$('.tabela tr').first().after(str).fadeIn(500); Spróbuj tak. Ale pokaż mi co to jest to "str" , wg mnie to z tym str jest problem. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiazany
![]() ![]()
ps. trzeba jeszcze paniętać, zeby w tabeli bylo jakies <tr> (oczywiscie to dot. mojego kodu), ale tutaj to juz mozna sobie wg. wlasnej tabeli .after(str); zamienic na .before(str); Ten post edytował shycat 2.03.2011, 18:21:02 -------------------- Pomogłem? Kilknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Ale przecież $.hide() robi dokładnie to samo...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
hm, moze to samo, ale niestety przyklad z hide() nie dziala w tym przypadku... jedyne co to mozna jeszcze display'a na hide()'a zamienic, ale to juz jak kto tam woli
![]() -------------------- Pomogłem? Kilknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:35 |