![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Pokażę kod i opisze co jest grane.
Więc tak, $.get zwraca ciąg znaków w postaci parametr:wartość#parametr:wartość... Problem polega na tym, że 7 linia nie chce działać. Konsola mówi, że nie ma elementu o takim ID, ale on jest. Gdy wpisze ręcznie to ID to działa. Jak wyprintuje sobie zmienną id to: a ) jeżeli 7 linia jest to pokazuje tylko jeden element b ) gdy jej nie ma to pokazuje wszystkie. Kompletnie nie rozumiem gdzie popełniłem błąd. Proszę bardzo o pomoc ![]() Ten post edytował Mlodycompany 28.02.2011, 23:13:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może przez to dodatkowe "+'a'" ?
-------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
nie, to a jest dodawane specjalnie, jest to ręcznie wpisana zmienna param, która w tym kodzie co podałem nie jest nigdzie definiowana, ale tak ogólnie to ona jest
Ten post edytował Mlodycompany 1.03.2011, 07:43:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 14:20 |