![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taka prymitywna mini gierke ale nie o tym jest problem, chce do niej zrobic tabele z dziesiecioma najlepszymi wynikami. w grze przechodzi sie na kolejne levele i chce zeby w kazdym momencie gracz mogl dodac sie do wynikow. mniej wiecej chce zeby to tak wygladalo: wpisujemy nick, naciskami przycisk i do takiej tabeli dodaje nam sie nick z levelem, najpierw pod jedynke pozniej dwojke itd a jak bedzie cala tabela zapelniona to ostatni wynik sie usuwa, reszta sie przesowa w dol a podany nick zapisuje sie jako pierwszy(jesli najwiekszy level) z levelami pozniej sie pomeczymy.. najpierw chce zeby sam nick sie dodawal.. a najwazniejsze w tym wszystkim to chce zeby po przeladowaniu strony wyniki zostaly top 10 nick level 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 : 7 : 8 : 9 : 10 : mam takie cos i tu sie zatrzymalem.. jak zrobic zeby nick sie dodawal do tabeli?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zorganizuj sobie pliki tekstowe lub MySQL, gdzie będziesz te dane przechowywał. Innego sposobu nie widzę dla ciebie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to zrobic.. prosilbym o pomoc w php ewentualnie w javascript..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:38 |