![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z Jportal 2.3 otóż gdy wszystko zainstalowałem przeszedłem do panelu admina i w USTAWIENIA. Chciałem zmienić stopkę i styl więc zmieniłem sobie i nacisnąłem ZAPISZ. Co się okazało? Okazało się że wyskoczył tak błąd
usunąłem wszystkie pliki i wgrałem oraz zainstalowałem jeszcze raz ponawiając próbę ze zmianą tylko stopki i błąd się wyświetlał. Więc ponownie usunąłem i wgrałem wszystko i zmieniłem tylko styl. Dalej wyskoczył ten błąd. Co robić ? Co jest nie tak ? Ten post edytował lampard029 28.02.2011, 18:26:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 24 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to nie polecam ci używania jPortal ponieważ jest to bardzo stary CMS, ostatnia wersja to 2.3.1 jest z 2004r. Zainteresuj się jakimś rozwijanym i aktualizowanym CMS. A jeżeli chodzi o błędy to się nie dziw ale mogą występować bardzo często, w dodatku jeżeli używasz PHP w wersji 5+.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:05 |