![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jest to mój pierwsze temat a zarazem post na tym forum
![]() Ale do rzeczy: Mam pewien problem z "kawałkiem kodu" oto on:
Niestety nie działa poprawnie. Chodzi mi głównie oto by zostały pobrane dane z tabeli grupa i jeśli jest to wartość nr. 4 ma wyświetlić tekst "user" w przeciwnym razie "admin". Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już to:
Pojedynczy znak równości służy to przypisywania wartości, podwójny do porównań. Ten post edytował sadistic_son 27.02.2011, 18:02:10 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro dane pobierane są z bazy, to dlaczego w kodzie używasz sesji? Czyżby po odczycie z bazy dane były zapisywane do sesji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego nie? Dane zalogowanego usera można jak najbardziej zapisać w sesji, oprócz hasła rzecz jasna.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy gdzieś napisałem, że nie można?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:54 |