![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem takie logowanie i nie wiem czego brakuje w nim. Działa wszystko dobrze al nie jest zalogowany.
Logowanie:
Tutaj sprawdzam czy ktoś jest zalogowany. Jeśli dana osoba jest zalogowana to pokazuje link z wylogowaniem, a jeśli ta dana osoba nie jest zalogowana to pokazuje formularz. i właśnie tak mam po zalogowaniu pokazuje formularz, więc nie wiem czy dobrze napisałem te logowanie. Index:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w drugim pliku brakuje session_start
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dodałem session_start(); to wywaliło mi błąd, że jest źle pierwsza linijka. A teraz, że 3.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź, czy:
a) nie masz białych znaków na początku pliku (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) czy kodowanie pliku nie jest ustawione na UTF-8 BOM |
|
|
![]()
|
|
Jakich białych znaków?
Nie wiem jakie jest kodowanie pliku. (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwierasz program typu: HateML / CoreEditor / Adobe Dreamwaver lub WordPad i patrzysz w ustawieniach jakie masz kodowanie pliku.
Zapewne UTF-8 `with BOM` - i to musisz odznaczyć. Poszukaj w necie co oznacza BOM bo nie mam zamiaru tłumaczyć ;d |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:11 |