![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyświetlam kategorie z bazy, domyślnie ustawiam kategorie taką do jakiej jest przypisana firma którą edytuję. mój problem polega na tym iż zawsze po tej domyślnie ustawionej kategorii mam jedno puste pole w liście i dalej już leci normalnie. ![]() może ktoś naprowadzi mnie jak to zlikwidować ![]() pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak tak zmienię to nie wyświetla mi pierwszej kategorii :/
białe pole jest nadal :/ czy może mi ktoś pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie przy zerowym $i wywala pustą nazwę.
a poza tym nie rozumiem dlaczego przy
jest -1 ? Ostatecznie można zastosować
ale to tylko ukrywanie dziury i nie tędy droga. Nie znam struktury twojej bazy a więc mogę się tylko domyślać,że gdzieś jest dziura, albo przy pobieraniu rekordów albo przy wypisywaniu. Spróbuj wylistować każdą zmienną tego kodu aby sprawdzić gdzie jest dziura np:
niech wywala każdą zmienną na ekran, czarno na białym i wtedy będzie widać gdzie brakuje nazwy. Ale najpierw zakomentuj znaczniki<select> i </select> weź w komentarz tylko te znaczniki bo nie będzie widać listowania. Najlepszy debugger to napisany przez siebie nawet taki prostacki jak podpowiadam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zamknąłeś tagu option ![]() -------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
Cytat
nie zamknąłeś tagu option ![]() Własnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
wielkie dzieki
![]() kurza ślepota ![]() jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam temat można zamknąć Ten post edytował limonides 2.03.2011, 15:43:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:36 |