![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje zrobić tak żeby:
1) Zablokować element strony, ze po zalogowaniu i like to bedzie miał ktoś dostep, automatycznie zazwala ze skrypt moze cos napisac na wall tej osoby 2) W odpowiednim momencie napisze tą wiadomość na profilu osoby która otworzy tą strone. Doszełm do tego ze mam facebooka strony i Login with Facebook ale niewiem jak zablokowac tresc tym ;/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy
ja tam nic nie widze ;] pomożesz ale tak troche jaśniej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
musze robić aplikacjie facebook czy starczy ze mam konto strony ?
bo w tym logowaniu jakis błąd mi wyskakuje ;/ Invalid Argument Given URL is not allowed by the Application configuration. Taki bład Zrobiłem miby aplikacje z ta strona ale jak zrobić zeby osobą które nie mają dodanych mnie do Like zeby poajwiała sie inan strona/komunikat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:33 |