![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie troszke sie pogubilem w tej petli przedstawie mozne kod
tak wogole to czy zmienna $bazadwaok przyjmuje wartosc false lub true? gdy kod wyglada w ten sposob pewtla wykonuje sie caly czas i w bazie tworzy mi caly czas uzytkownika tego samego jedno male klikniecie utworzylo mi 700000 uzytkownika. Wyczytalem ze petla while wykonuje sie dopuki warunek bedzie spelniony wiedz petla chyba dobrze zdefiniowana? prosze o pomoc z gory dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. skasuj wszystko
2. POMYŚL 3. napisz skrypt najlepiej otwórz manuala do każdej funkcji i zobacz jak ich używać, co to w ogóle ma być w nieskończonej pętli robisz include i zapytanie? Ten post edytował tehaha 25.02.2011, 21:23:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przenoszę do przedszkola.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to zeby tyle razy byla wykonywana petla az bedzie $bazauserok==true i po przybraniu takiej wartosci stop
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
while ($bazauserok==true) będzie się wykonywać dopóki bazauserok==true. Naprawdę zerknij w kurs.
I tak jak na to patrzę, to zastanawiam się czy rozumiesz elementy kodu z których korzystasz.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przecież to jest dziurawe jak polskie drogi, w dodatku - bez uwzględnienia podstaw:
Cytat 1. skasuj wszystko 2. POMYŚL 3. napisz skrypt Kurs w łapki i DOPIERO po przeczytaniu kursu możesz otworzyć edytor. Wcześniej zabraniam. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:26 |