![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, witajcie.
Napisałem jak się może wydawać banalny skrypt do dodawania komentarzy do bazy danych, który nie działa i nie wyświetla żadnych błędów. Już nie mam pomysłów co może być powodem braku działania.
Czekam na pomysły i pozdrawiam KrzysiekKCN Ten post edytował KrzysiekKCN 24.02.2011, 22:00:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz teraz:
Else, czyli dodawanie do bazy wykona sie w Twoim kodzie tylko jesli oba pola beda wypelnione. Ten post edytował sadistic_son 24.02.2011, 22:18:05 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiem, ale ja podaje 2 pola.
Ten post edytował KrzysiekKCN 24.02.2011, 22:14:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeanalizuj te dwa kody:
To jest odpowiednik mojego kodu:
A to Twojego: Posprawdzaj z ustawionym $_GET['jeden'] lub $_GET['dwa'] lub oboma na raz, lub bez zadnego. W obu kodach zachowanie jest inne. PS. Sprawdz jeszcze raz moj kod bo zorientowalem sie ze popierprzylem nawiasy. Ten post edytował sadistic_son 24.02.2011, 22:18:40 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Rozumiem to, chodziło mi tylko dlaczego nie dodaje bo akurat chciałem żeby 2 pola wymagane.
Przez przypadek jak powiększałem czcionkę to zauważyłem błąd, już działa ^^.
|
|
|
![]()
|
|
chciałem żeby 2 pola wymagane. Aaaa, to radzę zmienić komentarz z linijki 14: bo dopiero po dokladniejszym przeczytaniu zrozumialem ze przynajmniej jedno jest niewypelnione. Tak to rozumialem ze przynajmniej jedno ma byc wypelnione. Uzytkownicy tez beda to omylkowo rozumiec. -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:58 |