![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowałem się poruszyć ten watęk aby:
:arrow: poznać waszą opinie na temat tych dwóch dużych aplikacji :arrow: ocenić te dwie aplikacje, dokładniej to + i -, ich wady, zalety, ogolnie, także pod względem graficznym :arrow: porownac je pod wzgędem sposobu w którym zostały napisane :arrow: pisanie modułów własnych do tych for I tym podobne - -- Chciałbym żeby ten temat miał na celu, ocenienie 2 poteżnych skryptów. Czekam na wasze zdania, i myślę że będą bardzo długie. :wink: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
:arrow: Gusty
:arrow: kto co woli :arrow: kto co ma :arrow: co komu potrzene :arrow: kto jak umie :arrow: wnioski? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt więcej nie da swej opini?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat Nikt więcej nie da swej opini?
To tak jakby sie rozpisywac co jest lepsze azja czy europa kto co woli... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2004 Skąd: Almalo - Myslenice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... Co za durny temat... po co mamy porównywać te systemy for. Każdy jest troche inny... phpbb jest dla użytkowników nie znających sie na forum wystarczajacy, IPB jest zaawansowany. I po co dyskutować o sposobie napisania... jak to sobie wyobrażasz...
![]() ![]() BTW: Wyglad graficzny... ciekawie myslisz... tylko nie wziales pod uwage, stylów ![]() ![]() BTW2: Pisanie modułów do for.... hmm... ja myslalem, ze forum to część systemu forum.... jak wymysliłeś coś takiego jak mod do forum to sie podziel ![]() -------------------- [quote]Przyjaźń rodzi miłość na pustyni samotności.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:56 |