![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Mam taki kod:
Wiem że nie jest piękny, ale to tylko przykład.. Problem polega na tym że licznik (pole PRD_Counter) ma się uaktualniać kazdorazowo o kolejne 1. Niestety, gdy jest w tym wszystkim linijka: header('Content-type: image/png'); to licznik zwiększa się o 2, a nie o 1. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego...Może ktoś będzie w stanie mi wyjasnić bo nie bardzo to rozumiem... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aa bo to przykład - nie czepiaj sie eregów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tam mam preg_match w wersji finalnej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) w access_log mam 1 requesta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat aa bo to przykład - nie czepiaj sie eregów Będę się czepiał, bo to zniknie. No jedyne tłumaczenie, to takie, że przeglądarka może prefetchować obrazek wcześniej. Ale skoro w access_log tylko jeden request...? Spróbuj curlem/wgetem otworzyć URL do obrazka, żeby mieć pewność. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:12 |