![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem. Piszę pierwszą aplikację w php\mysql i wszystko szło bezproblemowo, do czasu gdy sprawdziłem czy serwis działa pod innymi przeglądarkami niż Firefox. Pod Operą oraz IE nie reaguje przycisk zaloguj i nie mam pojęcie dlaczego.Byłbym wdzięczny jeśli ktoś byłby w stanie nakierować mnie jakoś na rozwiązanie. Pod FF wszystko działa w 100%. login.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pierwszy rzut oka to nie zamknąłeś znacznika form
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A zobacz gdzie i ile razy zamykasz tag <form>. Poza tym jestem prawie pewien, że masz coś takiego
Kod <form
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało się, wszystko działa:) znalazłem problematycznego forma i jest ok. Widocznie firefox jest przeglądarką wybaczającą takiego typu błędy. Dziękuję Bardzo!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:34 |