![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Widział ktoś może z was aplikacje pod Windowsa która umożliwia "monitoring/szpiegowanie" za pomocą kamery internetowej? Fajnie jak by szło zainstalować taki program "po cichu" (bez żadnych ikonek na pulpicie pasku zadań itp), a potem żeby obraz był by dostępny via przeglądarkę internetową. Znalazłem takie coś jak I-Can-See-You i Win-spy są to programy które umożliwiają zdalny monitoring, np stanowisk w pracy itp. Zna może ktoś jeszcze jakiś dobry program tego typu? Dzięki za wszelką pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj to dokładnie. Na szybko - ponieważ pracownik i tak musi wiedzieć o "podglądaniu" to nie widzę większego sensu w ukrywaniu działania takiego programu przed nim.
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a czemu zakładasz że to w pracy? może chce obserwować co sie dzieje aktualnie na jego domowym komputerze? głodnemu chleb na myśli jak to mawiają
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mea culpa. Rzuciła mi się po oczach ta praca
![]() -------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do monitorowania pracy niema być, ino do podglądania
![]() Wiem że podglądanie jest złe, ale czasami trzeba. Znalazłem sobie Yawcam niby fajny bo można załączyć jako serwis i nie widać wogule że program stream`uje dane, ale niema dźwięku a na tym mi najbardziej zależy. Wie ktoś może czy jak się uruchomi dowolny program tego typu jako serwis czy też będzie on niewidoczny że chodzi ? Ten post edytował LordRaven 21.02.2011, 16:29:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:33 |