![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak wy, ale ja sie od jakiegos czasu zastanawiam: jak mozna spedzic najbardziej odjechane wakacje w zyciu?? Macie jakies pomysly??
-------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siedzac na forum.php.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamknij sie w ubikacji zabarykaduj drzwi i czekaj aż do września.
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zamknij sie w ubikacji zabarykaduj drzwi i czekaj aż do września.
Pozdro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Simpson nie powiem pomysl kuszacy alenie skorzystam
![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zorganizować z 300 $, zaszczepić się, załatwić jakichś znajomych, wziąć plecak i pojechać sobie gdzieś do Indii, południowej Hiszpanii albo gdziekolwiek indziej. Wbrew pozorom podróż pociągiem czy stopem może kosztować naprawdę niewiele a wspomnienie niewątpliwie jest na całe życie (niestety mówię to na podstawie doświadczeń znajomych, nie swoich- sam się wybierałem na rowerze gdzieś na Wschód ale miałem wypadek i na razie muszę to odłożyć). Inna możliwość- polecieć do GB czy na Cypr i znaleźć sobie pracę na 2 miesiące- poduczysz się języka + zarobisz trochę pieniędzy.
Pozdrawiam Bartek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Isc w knajpe:P I jazda
![]() ![]() -------------------- Gadu-gadu: 384665
Tlen: szelcio@tlen.pl Site: www.szelcio.prv.pl Mail: szelcio@poczta.fm |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze wszystkich moich znajomych najlepsze wspomnienia mają Ci którzy postanowili sprawdzić jak daleko uda im się doejchać stopem w Europie
![]() Myślę, że to chyba będzie najlepszy pomysł ![]() -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat Ze wszystkich moich znajomych najlepsze wspomnienia mają Ci którzy postanowili sprawdzić jak daleko uda im się doejchać stopem w Europie
![]() Myślę, że to chyba będzie najlepszy pomysł ![]() A ktorys wogule wrocil ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dobiec na 2 koniec swiata, kupic cole (tam tansza ) i wrocic
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
Zaczynacie sie rozkrecac widze powoli :wink: chyba bede musial dac warunek: kto da najlepszy pomysl ma u mnie piwo
![]() ![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zebys nie wpadl w monotonie proponuje zabrac laptopa albo swoja skrzynke na wycieczke krajoznawcza po Polsce ... w kazdym miejsu spedz 2 dni kodujac w php krajobraz ktory widzisz ... i tak przez cale wakacje ... (przydalby sie jeszcze sponsor ale z tym sobie mysle poradzisz)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Ze wszystkich moich znajomych najlepsze wspomnienia mają Ci którzy postanowili sprawdzić jak daleko uda im się doejchać stopem w Europie
![]() Myślę, że to chyba będzie najlepszy pomysł ![]() A ktorys wogule wrocil ![]() Pewnie oglądałes "autostopowicza" :wink: Jak dla mnie to załatwić jakąś kase ( około 300 euro ) i pojechać na wycieczke do jakiegoś ciepłego kraju. zamelinować sie gdzies na plazy, popijac piwko i ... sami wiecie ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
PMadej: dobre tylko strasznie obiektowe :wink:
SonGoace: wlasnie a ktorys z tych twoich nzajomych wrocil z czegos takiego kiedys w ogole?? ![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nie mówie o wyjeździe stopem, normalni ludzie jadą samochodem - na 4 - 5 osób to wcale drogo nie wychodzi...
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:21 |