![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie...
Jak zacząc ? Jest jakis Polski Edytor php ? Jezeli jest to podajcje namiary na niego lub chociaz nazwe. A moze wystarczy tylko notatnik ? Przydałby sie takze kurs php po Polsku. -------------------------------------------------------------------------- Bardzo mi zalezy na powyzszych propozycjach, poniewaz jestem poczatkujacym... -------------------- JEZELI ZNASZZZ JAKIS polski edytor PHP to daj znac
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
>>Jest jakis Polski Edytor php ?
masz internet? * >>Jezeli jest to podajcje namiary na niego lub chociaz nazwe. masz internet? * >>A moze wystarczy tylko notatnik ? dokladnie >>Przydałby sie takze kurs php po Polsku masz internet? * * skoro umiesz znalezc forum to powinienes umiec znalezc programik badz kurs.. jest tego w ch-- az sie prosi by klikac czytac i sie nauczyc... oprocz tego masz pewnie na dzielnicy ksiegarnie... a jak nie na dzielnicy to w centrum... dzizas.... wystarczy chciec !! przeraza mnie ile osob woli tu spytac niz posuzkac... -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja dodam tylko, iz zamiast zwyklego notatnika lepszy jest notatnik+. podaje linie oraz dziala kombinacja ctr+s
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj EditPad'a...
Podaje linie i pozwala na równoczesne otwieranie kilku plików... Prosty a zarazem funkcjonalny. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Zawsze i wszedzie polecam EditPlus wg. mnie najlepszy bez zbednych bajerow wbudowany ftp troszczke HTML i wiele innych czasami przydatnych opcji
a od czego zaczac ... ... od poczatku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a szczerze od nauki i prob czytaj rob walcz zas forum php traktoj jako ostatecznosc nic nie daje takiej radosci jak napisanie czegos samodzielnie (lacznie z poprawieniem bledow) ps. klocki LEGO daja wieksza radosc -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepsze są kombajny - takie jak np. Pajączek
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
probowalem z pajaczkiem makabra
![]() jest mily dla uzytkownika az za mily wciska nam rzeczy ktorych nie chcemy grrrrrrr -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ja do php napisałem se osobny program, tak jest najlżej.
A dla modemowców to polecam jakiś serwer (np. www.krasnal.tk) który pozwala asymulację serwera z php ![]() Wiem że apache wystarczy ale Krasnal ułatwia operacje na plikach, ma kursy itd. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe starty dzięki za takąż wspaniała podpowiedz
![]() ![]() ta najnowsza wersja (chyba Nxg) jast całkiem spoko a ja chyba bym się za****** gdybym miał coś takiego napisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to co jest najlepsze do pisania php,jaki konkretnie programik ?
![]() -------------------- www.Gekosale.pl - Bezpłatne oprogramowanie sklepu internetowego[/url]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to co jest najlepsze do pisania php,jaki konkretnie programik ?
![]() ja uzywam EditPad'a i sie nie skarze.. wszystko ladnie koloruje:P i pokazuje np. czy funkcja jest dobrze zapisana... a poza tym nawet notatnik jest dobry do tego... 8) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej nie zaczynac, zajac sie czyms innym, nie zawracac sobie i innym glowy potencjalnymi nowymi problemami (a te sie na bank pojawia)
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
moim zdaniem to kwestia gustu. Niektórzy wolą wielkie kombajny a niektórzy małe prrogramiki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie Edit+, ale nie jest darmowy, bardzo fajny jego odpowiednik calkiem za darmo, z polska nakladka, ConText - kolorowanie skladni html-a, php itd. do wyboru do koloru - adres: http://www.fixedsys.com/context/
Bo jesli ktos sciemnia, ze nawala jeszcze w samym notatniku to wspolczuje serdecznie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bo jesli ktos sciemnia, ze nawala jeszcze w samym notatniku to wspolczuje serdecznie.
:?: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i jeszcze poza tym, bo pominalem calkowicie przeciez czysto ojczyzniane przetwory, ktore znakomicie sie nadaja do tych celow, a mianowicie: edhmtl, ezhtml, zajaczek...
|
|
|
![]()
|
|
Bez nerw Sir Blade :) Taka jest prawda... Z notatnika to juz chyba nikt nie korzysta, a jesli to robi, to albo nie wie o istnieniu lepszych notatnikow, tudziez wrecz edytorow (jesli wykorzystuje do klepania jakiegokolwiek kodu) albo po prostu sciemnia.
|
|
|
![]()
|
|
1. korzystam
2. wiem, ze istnienia inne "cudowne" programy 3. nie sciemniam tyle |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:30 |