![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem ze swoim plikiem .htaccess.
Obecnie przy takiej postaci próba wejścia na stronę główną kończy się niepowodzeniem. Natomiast linki typu xxx.pl/cokolwiek/cokolwiek xxx.pl/cokolwiek działają bez problemu. Gdy wchodzę poprzez lynx'a na stronę główną otrzymuję komunikat:
Natomiast linki typu xxx.pl/cyfry/znaki-a-z działają bez problemu. Z kolei, gdy dodam / przed każdą regułę (które robią przekierowanie do 1.php?id=$1) to wtedy działa strona główna,. W moim całym pliku dążę do tego, by po wpisaniu: 1. xxx.pl/cokolwiek1/cokolwiek2 2. xxx.pl/cokolwiek1/cokolwiek2/ 3. xxx.pl/cokolwiek1 4. xxx.pl/cokolwiek1/ przekierowywało mnie na 1.php?id=cokolwiek1 Nie ma znaczenia czy to będą cyfry czy litery, bo i tak mam filtrowanie w kodzie php. Obstawiam flagi? Dzięki z góry za przeczytanie i ewentualną pomoc. @edit doszedłem do tego:
i działa, ale tylko: xxx.pl/cyfry xxx.pl/cyfry/ + strona główna nie wywala już pętli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie działa: xxx.pl/cyfry/cokolwiek xxx.pl/cyfry/cokolwiek/ Dopisałem RewriteBase / i działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował myszapl 19.02.2011, 18:00:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 09:46 |