![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 3 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Próbuję napisać skrypt, który będzie mi sprawdzał, które miejsce ma moja strona w wynikach google. Zaczynając od początku, najpierw muszę w ogóle pobrać wyniki googla. Jeśli pobieram po prostu stronę, to zwraca mi głównie kod javascript, pogooglałem więc, i mam taki oto kod: No i fajnie, kod pobiera mi 64 pierwsze wyniki (więcej nie działa), ale... no właśnie problem w tym, że te wyniki mają się nijak od wyników, które otrzymuję po wpisaniu tej samej frazy na google.pl. Czy ktoś może mnie naprowadzić, jak pobrać wyniki z googla? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie ma sensu, kwestia minut, żebyś bana dostał. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 3 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma sensu, kwestia minut, żebyś bana dostał. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Czemu? Jeśli będę sobie sprawdzał 1 frazę na godzinę czy coś, to w czym problem? To jest na własny użytek, więc nie boję się o spam, a musi jakoś dać się to zrobić. Ten post edytował MatKus 19.02.2011, 22:53:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 23:54 |