![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pare plików php (news, itp) chce je otworzyć w IE ale się nieotwierają a gdy wpiszę dokładną ścieszke dostępu to wyskakuje mi tak jak bym chiał to ściągnąć. Czy musze sobie coś zainstalować żeby IE czytał php
-------------------- =AzoP=
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
mysisz miec parser. np. Apache,
polecam sciagnac sobie KrasnalServ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php jest to Server-Side a nie Client-Side, musisz znaleść serwer który obsługuje php lub zainstalować go u siebie na kompie. Nie ma czegos takiego ze mozna cos do IE doinstalowac
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co trzeba zainstalować?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
np. KrasnalServ
:arrow: http://www.krasnal.tk/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok thx bardzo mi pomogliście
|
|
|
![]()
|
|
a pytanie przeokazji czemu jak ja mam Ie to to forum mi wykrywa że mam mozilla , a ja mam win XP profesional a to mi wykrywa NT 5.01 czy XP to jest win NT??(bo żeczywiście wersja win jest 5.01)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php wykonują się po stronie serwera i są wysyłane do użytkownika już jako HTML. Tak więc jeśli chcesz testować sobie jakieś skrypty php, to albo testuj je umieszczone na jakimś serwerze w sieci (adresy znajdziesz w dziale Serwery w temacie przyklejonym ADRESY SERWERÓW HOSTINGOWYCH tutaj), albo jak koniecznie chcesz je testować u siebie na dysku to musisz postawić u siebie serwer, ale to będzie trudniejsze.
-------------------- Na warsztacie (z zamiłowania): Nowy rynek kosztowności, broni, ziół i misktur na Vallheru (MMORPG) lllllllllllll 65%
[b]Na warsztacie (komercyjnie): Rozbudowa i adaptacja do wymagań klienta gotowego Progra |
|
|
![]()
|
|
chwilke ja mam Neostrade czy ten krasnal może mi niedziałać??
|
|
|
![]()
|
|
neostrada nie ma nic do tego, to jest normalny program ktury instaluje sie z pod wina.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a pytanie przeokazji czemu jak ja mam Ie to to forum mi wykrywa że mam mozilla , a ja mam win XP profesional a to mi wykrywa NT 5.01 czy XP to jest win NT??(bo żeczywiście wersja win jest 5.01)
Bo tu chodzi jedynie o rodzaj przeglądarki, czy rodzaj systemu. Przykłady parametrów jakie zwracają poszczególne przeglądarki masz tutaj: http://www.kurshtml.boo.pl/skrypty/test.html -------------------- Na warsztacie (z zamiłowania): Nowy rynek kosztowności, broni, ziół i misktur na Vallheru (MMORPG) lllllllllllll 65%
[b]Na warsztacie (komercyjnie): Rozbudowa i adaptacja do wymagań klienta gotowego Progra |
|
|
![]()
|
|
THX
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:58 |