![]() |
![]() |
--gothan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Znalazłem na wortalu php kawałek kodu dotyczącego manipulowaniem rozmiarów obrazków lecz mam problem z wyświetleniem tego. Wszystko wygląda tak:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz wyświetlić obrazek za pomocą
Cytat <a href= ?
|
|
|
--gothan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Z rozpędu się pomyliłem ale w każdym bądź razie to nie było przyczyną, że obraz się nie wyświetlił. Dodam, że zamiast obrazka mam adres strony jako obraz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaka jest wysokość i szerokość obrazka "m.jpg"?
EDIT : U mnie wszystko się zgadza - usunąłem linijkę z echo (nie ma większego znaczenia) i wszystko gra. ![]() Z pewnością posiadasz ten obraz? Może jest on w jakimś innym folderze? Ten post edytował Vincenzo 18.02.2011, 00:02:08 |
|
|
--gothan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Folder jest ten sam. Co do rozmiarów to skoro ma zmniejszyć to dałem większy.
|
|
|
![]()
|
|
Podejrzewam, że błąd jest po stronie twojego obrazka, gdyż u mnie wszystko działa.
![]() Ustaw wysokość i szerokość w kodzie taką samą jak wysokość i szerokość obrazka i napisz co się stanie. ![]() W sumie nie zaszkodziło by, gdybyś pokazał nam ten obrazek. ![]() Ten post edytował Vincenzo 18.02.2011, 00:15:37 |
|
|
--gothan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Z początku miałem ustawione takie same rozmiary jak w kodzie ale efekt niestety taki sam. Obrazek zwykły w paint-cie zrobiony ma rozszerzenie .jpeg w kodzie zmieniłem też na .jpeg ale też nic nie zmieniło się.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:37 |