![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Od tygodnia piszę sobie skrypt w phpie, który będzie mi pomocny przy wystawianiu aukcji na allegro. Wszystko powolutku szło do przodu aż do dzisiaj... Pojawił się błąd, którego do tej pory nie było :/ Jeszcze dzisiaj chodziło wszystko ok żeby po 5 minutach wyskoczyło takie coś: Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] DTD are not supported by SOAP in... Nie bardzo wiem czego ten błąd dotyczy i skąd on się wziął. W tej tematyce jestem zupełnie początkujący i nie bardzo wiem co teraz z tym zrobić. Bardzo proszę o jakąś podpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
greycoffey dzięki ale to to ja sam potrafię i już tego szukałem. Niestety angielski nie jest mocną stroną więc nic mi to nie daje.
cycofiasz masz racje ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Blokada jest zakładana na IP więc nowe konto raczej Ci nie pomoże.
Poczytaj: http://yabree.blox.pl/2009/12/Php-jak-odbl...gro-webapi.html Ostatnio na allegro mają chyba problemy z działaniem blokad - masa ludzi się skarży. |
|
|
![]()
|
|
Właśnie skończyłem przeglądać posty na forum webapi i też wygrzebałem ten link. I faktycznie dużo osób się skarży na blokady. Trudno, będe często musiał odblokowywać
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:42 |