![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, w związku z tym, że w js dopiero raczkuję, ogromnie proszę o wsparcie.
Wydaje mi się, że problem nie jest złożony ale już wiele godzin bezskutecznie szukam rozwiązania. Mój problem leży w tym, że po wypełnieniu formularza potrzebuję wywołać kilka funkcji w onsubmit W zasadzie wszystko działa dobrze poza tym, że wywołują się w złej kolejności? W tej chwili mam taką akcję, że po kliknięciu submit, otwiera się prawidłowo okno, które jest celem formularza, jako mały popup potwierdzający rejestrację. W dużym oknie otwiera się nowa strona do której przechodzimy po rejestracji i funkcja sprawdzająca poprawność formularza także działa. Jednak, gdy formularz jest wypełniony błędnie, to pojawia się alert o tym, że są błędy ale popup i przejście do nowej strony i tak są realizowane. Mój problem polega na tym, że nie wiem co i jak zmienić w kodzie aby dopiero poprawność formularza wiązała się z wykonaniem akcji, których oczekuję. Czyli najpierw funkcja SprawdzFormularz(this); a dopiero gdy jest wypełniony prawidłowo, otwiera się popup i przechodzi do nowej strony. Mam nadzieję, że to co napisałem jest zrozumiałe... Na wszelki wypadek podaję jeszcze kod funkcji SprawdzFormularz ale to gotowiec, więc chyba nie ma nic wspólnego?
Bardzo proszę o rozwiązanie, bo brak mi pomysłów i niestety umiejętności ![]() Ten post edytował Thermosboss 17.02.2011, 08:24:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:10 |