![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóz mam mały problem chce zrobić proste zabezpieczenie , lecz nie wiem jak połączyć html z php, otóż mój kod wygląda na obecną chwila tak:
Ponieważ jest to index.php chce zrobić tak że przy wejściu na index.php pokazuje się pole tekstowe gdzie trzeba wpisać hasło później w IF porównuje wpisane hasło do prawdziwego i mamy dostęp Czyli takie pole tekstowe na początek <input type"password" name="wynik" size=2 maxlength=24> Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przenoszę do przedszkola.
Przecież to są absolutne podstawy podstaw. Dlaczego do wyświetlenia jednego tekstu korzystasz z echo a przy znacznikach HTML już nie? Odsyłam Cię do kursu PHP. Potem poszukaj jakiegoś skryptu do logowania i przeanalizuj jak działa. Musisz zbudować formularz i go obsłużyć.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:17 |