![]() |
![]() |
-pawelzwrocka- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam problem
|
|
|
![]() |
-pawelzwrocka- |
![]()
|
Goście ![]() |
sorki za powyższy post ale nie mogę skasować.
Mam problem błędem undefined offset. U mnie lokalnie na serwerze wszystko działa bez zarzutu, natomiast p wrzuceniu na darmowe cba. Pojawia się ten błąd. Linia wygląda tak: $I[$i][$j] += $O[$i-1][$k] * $W[$i][$j][$k]; czy ktoś się spotkał z tym problemem i może pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
undefined to undefined. Proste.
Wszystkiego masz 3 tablice, po prostu sprawdź je po kolei. Bez większego kawałka kodu raczej nie oczekuj głębszego wyjaśnienia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sorki za powyższy post ale nie mogę skasować. Mam problem błędem undefined offset. U mnie lokalnie na serwerze wszystko działa bez zarzutu, natomiast p wrzuceniu na darmowe cba. Pojawia się ten błąd. Linia wygląda tak: $I[$i][$j] += $O[$i-1][$k] * $W[$i][$j][$k]; czy ktoś się spotkał z tym problemem i może pomóc ? Jedna z wartości jest nie określona... Pojawiła się tutaj ale serwer nie wie czy to int czy var czy boolen czy co tam jeszcze byś chciał ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:19 |