![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, witam was bardzo serdecznie
![]() Chciałem sobie zrobić kod bbcode i wklepałem coś takiego: Kod działał spoko, dopóki nie postanowiłem sobie zamiast zwykłego <textarea></textarea> wgrać jakiś edytor javascript Mam problem ponieważ edytor z którego korzystam dodaje tagi <strong></strong> a nie [pogrubienie][/pogrubienie], nie chcę szukać w edytorze JS linikji w której bym to zmienił. Czy znacie jakiś sposób aby rozwiązać problem z poziomu PHP? jeżeli rozwiązaniem ma być strip_tags() to czy znacie zabezpieczenie np przed:
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Mam problem ponieważ edytor z którego korzystam dodaje tagi <strong></strong> a nie [pogrubienie][/pogrubienie], nie chcę szukać w edytorze JS linikji w której bym to zmienił. Poszukaj wtyczki albo całego edytora pozwalającego na edycję bbCode (tak to się nazywa). Są takie na pewno. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:19 |