![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób mogę odwołać się do formularza przez funkcje która zawiera jego nazwę jako wartość?
Gdzie "name" powinien mieć wartość nazwy formularza do którego chce się odwołać, a nie być nazwą samą w sobie. Ten post edytował !*! 15.02.2011, 14:14:53 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jQuery można zrobić chyba tak:
(tak mi się kojarzy) -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 36 Dołączył: 1.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google Manual
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fifi209 - już kombinowałem na różne sposoby i chodzi mi głównie o czysty JS.
Kod document.forms[name]; document.forms.[name]; document.forms[+name+]; document.forms['+name+']; document.forms.["+name+"]; Jednak żaden nie działa. Piogola - A gdzie jest tam odwołanie do formularza przez funkcje w której podaje jego nazwę? Nie chce wysyłać formularza przez onsubmit. EDIT: Heh, wykombinowałem coś takiego: Cytat document.forms(name); I działa, chociaż nie jestem pewien czy wszędzie i czy jest to poprawne... Wybaczcie za zamieszanie ![]() Ten post edytował !*! 15.02.2011, 14:42:02 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:16 |