![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem... wielokrotnie czytalem dokumentacje dot mod_rewrite w .htaccess.
Na mojej stronie chcialbym zrobic cos takiego ze stroby wczytywaloby poprzed pozanie id np index.php?id=11. i Teraz chcialbym zamienic ten adres na adres odpowiadajacy lokacji pliku index.php czyli np jezeli index.php?id=11 pasuje do /rejestracja/(tu domyslnie jest index.php) to zeby wyswietlalo www.blabla.pl/rejestracja/ a nie www.blabla.pl/index.php?id=11. Problem powstaje kiedy mam adresy gdzies glebiej zagniezdzone np /rejestracja/nowa/supernowa/itp/itd Czy ktos moglby pomoc z napisaniem takich regul? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum jest do POMAGANIA a GIEŁDĘ OFERT możesz znaleźć gdzie indziej.
Najpierw podajesz to co masz - my podpowiemy gdzie błędy masz i naprowadzimy na rozwiązanie problemu. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka gielda ofert co Ty gadasz ?
to jest prosba o pomoc... nie mam nic... mam problem gdyz nawet jezeli zadziala mi zeby index.php?id=11 zamienialo sie na odpowiednia sciezke np /register/ tylko ze jezeli mam sciezke gdzies glebiej /register/1/2/3/4/ to pokazuje mi tylko sciezke /4/ a nie cala. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytać potrafisz? Pokaż co masz.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:35 |