![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik .xml
mam przedmioty w <items> jak zrobic taki edytor chce wczytac wszystkie przedmioty do select i po klikciu miec dane w formularz do edycji prosze o pomoc ;] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 2 Dołączył: 8.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od zapoznania się z http://pl2.php.net/manual/pl/class.simplexmlelement.php.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak czytam i zabardzo nie rozumiem ;]
cienko z angielskim ;/ <data> − <item> <nazwa>Nazwa przedmiotu</nazwa> <opis>CDATA</opis> <keywords>przedmiot</keywords> <zdjecia> <item src="1.jpg"/> <item src="1.jpg"/> <item src="1.jpg"/> </zdjecia> <kategoria/> <cena>100</cena> </item> <item> <nazwa>Nazwa przedmiotu</nazwa> <opis>CDATA</opis> <keywords>przedmiot</keywords> <zdjecia> <item src="1.jpg"/> <item src="1.jpg"/> <item src="1.jpg"/> </zdjecia> <kategoria/> <cena>200</cena> </item> </data> Mam taki schamt proze o przykład jak pobrac i przypisac tresci zmiennym |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:04 |