![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witacie!
To mój pierwszy post :-) Nie wiem jak sformułować to do wyszukiwarki, więc zwracam się do Was (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Osoba X loguję się na podanej prze zemnie stronie (z tym skryptem), po zalogowaniu ma możliwość: DODAJ, PRZEGLĄDAJ,EDYTUJ , KONTAKT, WYLOGUJ Po kliknięciu dodaj ma tabelkę w które wpisuje: imię, nazwisko, klasa również przydałby się kolejny guzik dodaj, który dodaje możliwość wpisania kolejnych osób. Następnie na dole guzik ZAPISZ. Dane z uczestnikami zostają zapisany w mysql'u. Po kliknięciu w przeglądaj, wyświetlają się wszyscy uczestnicy. Po kliknięciu EDYTUJ, może edytować listę uczestników. Kontakt to formularz kontaktu z wysyłaniem e-maila bez programu pocztowego, wyloguj to chyba oczywiste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prosiłbym o pomoc! Z poważaniem, Bartosz Kowalik www.helpanimals-sl.pl P.S. Jeżeli coś niezrozumiale napisałem proszę pisać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Myslisz, że jest gotowy skrypt, który robi to wszystko na danych, które ty chcesz? Nie ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Musisz napisać sam od nowa. Jak nie wiesz jak oraz jeśli nie masz zamiaru się tego nauczyć, to najlepiej daj znać a przeniosę temat na giełdę ofert i zapewne znajdzie osoba, która to napisze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aż tak dokładnie być nie musi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , zawsze mogę pogrzebać w plikach i poprzemieniać jak chcę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodzi mi o skrypt z podobnym działaniem.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to ma być wolontariat czy przewidujesz jakieś wynagrodzenie?
Sam skrypt czy razem z grafiką i html'em? I jak z terminami? |
|
|
![]()
|
|
Chcę zorganizować konkurs o prawach zwierząt z elementami ekologii dla szkół gimnazjalnych. Nauczyciel bądź dyrektor wchodzi na stronę i wpisuje uczniów. Ja natomiast wiem ilu będzie brało uczniów i ile testów mam wydrukować. Mam nadzieję, że ktoś zrobi to charytatywnie. Grafika, hmmm chyba nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozdrawiam, i zapraszam www.helpanimals-sl.pl P.S. Oczywiście wpis w stopce np. link, logo zostanie umieszczone (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To może inaczej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szukam czegoś zbliżonego do tego co napisałem w pierwszym poście. Najważniejsze funkcje to takie gdzie jest dodawanie i edycja oraz ogólny podgląd wszystkich zapisanych w dodaj muszą być minimum trzy pola na wpisanie czegoś. Proszę o pomoc! Pozdrawiam, Bartosz Kowalik www.helpanimals-sl.pl Ten post edytował helpanimals 14.02.2011, 18:02:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:17 |