![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktos moze podac skrypt (lub adres do tego skryptu) bramki Gadu Gadu.
wiem ze temat byl juz poruszany ale na zadnym z tamtych opisow nie znalazlem dzialajacego w pelni kodu... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT] Bakus, może zostaniesz nadwornym googlarzem php.pl, bo tak tu stale googlujesz za tych, którym się nie chce
![]() -------------------- Na warsztacie (z zamiłowania): Nowy rynek kosztowności, broni, ziół i misktur na Vallheru (MMORPG) lllllllllllll 65%
[b]Na warsztacie (komercyjnie): Rozbudowa i adaptacja do wymagań klienta gotowego Progra |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehehe... tyle już na googlach czasu przesiedziałem poszukując rozwiązań dość dziwnych i wydumanych problemów, że poszukanie bramki gg to przyjemność
![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja dziekuje za znalezienie !
|
|
|
![]()
|
|
drobiazg... aczkolwiek wydaje mi się, że mógłbyś przy moim pierwszym poście kliknąć przycisk "pomógł"
![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
ale podczas korzystania z bramki wyskakuje blad: Warning: unpack(): Type V: not enough input, need 4, have 0 in /var/www/html/gg.wha.la/www2gg/klasy-gg.inc on line 408
wiec nie jest to taka w pelni dzialajaca bramka. choc wiadomosc zostaje wyslana ... wolalbym wersje bez bledu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć to na samą górę strony :
[php:1:bc31a05ecd]<?php error_reporting(E_PARSE); ?>[/php:1:bc31a05ecd] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co oznaczaja wstawki typu:
[php:1:bc31a05ecd], czy [/php:1:bc31a05ecd] ? to jest jakis skompilowany kod czy co? dzieki za info -------------------- yegomość KY3ORR
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pozostalosc z phpBB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie będę zakładał nowego topicu, skorzystam z tego. Nie wie ktoś jak w powyższym skrypcie ( http://gg.wha.la/ ) doprowadzić do funkcjonalności odbieranie wiadomości? Odbiera je, jednak po strasznie długim czasie (ponad minutę :/) i wywala błędy podobne do tych powyżej. Ktoś jest zorientowany o co chodzi?
EDIT: ok udało mi się to naprawić. Dziwne, ale jak użyłem innej kombinacji funkcji to zadziałało (wylogowanie na końcu dodałem itp.) Ten post edytował CyklOP 6.03.2005, 01:23:50 -------------------- This page is 100% valid MSHTML. We guarantee it will only view in MSIE.
Na warsztacie: replays.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko ladnie pieknie w tej klasie, ale...
jak zrobic by wysyłać obrazki do dobiorcy? wiem ze jest to mozliwe tylko w momencie gdy adresat jest zalogowany, ale sprawdzenie tego to nie problem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:55 |