![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tak siedze w tym programowaniu strukturalnym i nie moge wyjsc za bardzo bo w necie jest ciężko o jakiś porządny opis, mam pytanie czy jesli sie lacze z baza to takie programowanie obiektowe jest dobrym rozwiązaniem?
powiedzmy że robie spis książek i mam w bazie cos w tym stylu baza ksiazki id tytul autor user 1 a aaa 1 2 b bbb 1 3 c ccc 2 baza wypozyczone id idksiazki rokwyporzyczenia 1 1 2010 2 3 2011 i chce na stronie zrobic takie okienka KSIAZKI WYPOZYCZONE, KSIAZKI NIE WYPOZYCZONE, WSZYSTKIE, WYPOZYCZONE W ROKU 2010, WYPOZYCZONE W ROKU 2011 to tera po kolei:
wiem ze przyklad z ksiazki to troche nie w ten czas, ale mniejwiecej o to chodzi, ale w takim wypadku nie potrzbuje klasy ani obiektow tylko same funkcje spokojnie wystarcza Jesli ktos ma chwile czasu i moze mi wytlumaczyc po co tak wlasciwie to programowanie obiektowe, albo zna jakies strony gdzie bedzie rozwiniety jakis przyklad ktory jest naprawde godny uwagi , nie chodzi mi o zapalanie lampy czy ustawianie imion ludzi tylko cos co mi naprawde pokaze ze programowanie obiektowe przyspiesza prace a przy okazji sie tego naucze. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:52 |