![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem taki skrypt. Liczy on kwotę na podstawie rabatu i liczby osób.
teraz jeden taki formularz mam na stałe na stronie i drugi taki sam wczytuję ajaxem ze skryptu php do powiedzmy index.php ten statyczny chodzi dobrze. a ten "dynamiczny" po kliknięciu w radio $("#prenumerator") zwraca wynik z 1szej linijki kodu var wart = 10. A przecież na starcie skryptu pole to jest puste
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale pokaż całość bo nie widze tej pierwszej linijki var wart = 10;
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest 7 linia kodu.
nie wiem dlaczego we formularzu który wczytuję ta wartość na wjazd ma wartość 10 ( pole jest puste ). formularz, który jest już w index.php zachowuje się normalnie czyli wartość ta jest pusta. czyli dalej wchodzę w warunek if i jeżeli pole jest puste uzuepłniam wartością 10 jeśli nie jest puste dodaje do tego co jest 10 - czyli po kliknięciu w radio po refreshu w pole wpisuję 10 a w formularzu który wjeżdza z pliku wpisuje się 20 wrrrr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 15:23 |