![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Poszukuję osoby która pocięła by mi layout do gry.
Potrzebna wiedza: php, html <całkowicie>, sesje w php, css i to chyba na tyle. Płacę 50 zł. Zakodowanie tego layotu jest łatwe < daje poprzedni zakodowany pliczek > Czas który ci to zajmie myślę że mniej niż godzinę. ![]() Pliczki wysyłam po napisaniu ofert <stary layout widnieje jeszcze na w.w.w.go.ld-rac.ing.pl żeby nie było że reklama. ![]() Całość robimy przez allegro. Chyba wiadomo ze nikt nie chce być oszukany. ![]() Propozycje na marcinvx@wp.pl demko layoutu http://w.ww.go.ld-rac.ing.pl/lay.out/ <usunąć kropki> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Mail wysłany.
Pozdrawiam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php, html <całkowicie>, sesje w php, css i to chyba na tyle. To jak Ty chcesz mieć pocięty ten lay ja się pytam. -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest chyba posługiwanie się obcymi pojęciami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout jest już pocięty.
![]() Chce aby go "przekodować" z drugiego pliku <oryginalnego>. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest tragedia nie pocięcie
![]() Robiąc to musiałem sklejać wszystko do kupy i ciąć na nowo ![]() Ten post edytował emajl22 12.02.2011, 14:30:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:36 |