![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Miałem na localhoście utworzonych kilka baz danych. przed formatem wyeksportowałem je do jednego pliku sql. po formacie próbowałem je zaimportować, ale wyskakują mi błędy. Jak importuję plik bez nieskompresowany, to wywala mi: Cytat Nie otrzymano żadnych danych do importu. Albo nie została wysłana nazwa pliku, albo plik był zbyt duży (maksymalny dopuszczalny rozmiar pliku określa się w konfiguracji PHP). Zobacz FAQ 1.16. Zmienilem max dopuszczalny rozmiar pliku i nic to nie dało Jak wgrywam plik skompresowany, to z kolei: Cytat Zapytanie SQL: -- -- Baza danych: `information_schema` -- CREATE DATABASE `information_schema` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1044 - Access denied for user 'root'@'localhost' to database 'information_schema' Próbowałem też bigdumpa, ale też wyskakują błędy. Da się jeszcze tą bazę odzyskać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 23 Dołączył: 1.12.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Po co Ci zrzut bazy information_schema? Zupełnie niepotrzebnie. Usuń to najpierw.
-------------------- Tani hosting - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4/5.5/5.6 | MySQL 5.5 |
Hosting już od 49 zł rocznie! Domena pl do każdego pakietu! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co Ci zrzut bazy information_schema? Zupełnie niepotrzebnie. Usuń to najpierw. A mógłbys to opisać trochę dokladniej, albo wskazać, gdzie znaleźć informacje na ten temat. Nie za bardzo znam się na tym. W php my admin nie mogę zaznaczyć tej bazy, zeby ją usunąć, a po wejściu w bazę i zaznaczeniu tabel też nie mogę ich usunąć, bo wyskakuje brak dostępu do nich, chociaż wszyscy użytkownicy mają pełne uprawnienia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 23 Dołączył: 1.12.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tej bazy nie ruszaj, systemowa.
Nie dodawaj jej do eksportu po prostu. -------------------- Tani hosting - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4/5.5/5.6 | MySQL 5.5 |
Hosting już od 49 zł rocznie! Domena pl do każdego pakietu! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:50 |