![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam malutki problem z góry przepraszam jeśli post został zamieszczony w nie odpowiednim do tego dziale a więc
gdy dodaję jakiegoś posta nie działa np. wyśrodkowanie, powiększenie,ustawienie cienią bądź kolor napisu zaś przy próbie dodania grupy nie mogę dobrać koloru gdy klikam na "ikonkę" po której ma się otworzyć próbnik kolorów nic się nie dzieje a ta "ikonka" to tak jak by zerwany obrazek w pół czy kawałek papieru przerwanego w połowie jak można zaradzić w takiej sytuacji? Z Góry dziękuje i Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale tak poza tym to wiesz jaki dziś miesiąc?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym miesiącem przepraszam jeśli zamieściłem coś nie zgodnie z zasadami jestem nowy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeczytaj jeszcze raz swój opis problemu i zastanów się 10 razy czego w nim brakuje. Naprawdę, brak ten nie wynika z forum ale ogólnie z życia.
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 21:03 |