![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chodzi o to, że tworze formularz. Działa bardzo dobrze o ile użytkownik w dowolnym polu nie wprowadzi entera, wtedy url do akcji okazuje się być nieprawidłowy. Przez jaką funkcje mogę przepuścić dane pobrane przez getValues() aby pozbyć się tego problemu?
Wydaje mi się, że powinienem zmodyfikować ta linijkę:
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie wiem, wydawalo mi sie ze walidatory takie bledy eliminuja. to moze zrob sobie osobna funkcje, ktora czysci biale znaki itp?
|
|
|
![]()
|
|
Pewnie wyjdzie na to, że będę musiał tak zrobić, ale może ktoś inny spotkał się z takim problemem i rozwiązał to w jakiś szybszy sposób, albo ma jakiś pomysł inny? W każdym razie diasek7 dzięki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie wyjdzie na to, że będę musiał tak zrobić, ale może ktoś inny spotkał się z takim problemem i rozwiązał to w jakiś szybszy sposób, albo ma jakiś pomysł inny? W każdym razie diasek7 dzięki ![]() nie rozumiem jak szybszym sposobem zrób walidator z wyrażeniem regularnym nie przepuszczający enterów i czego tam jeszcze chcesz i po ciastkach. -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
nie rozumiem jak szybszym sposobem zrób walidator z wyrażeniem regularnym nie przepuszczający enterów i czego tam jeszcze chcesz i po ciastkach. No ale o to właśnie chodzi, że ja chce mieć entery ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 09:46 |