![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w jaki sposób najlepiej wyświetlić kategorie wraz z podkategoriami w 3 kolumnach obecnie mam kod wyświetlający wszystko w jednym ciągu.
get_query = mysql_query get_array = mysql_fetch_assoc Ten post edytował ghastblood 7.02.2011, 19:31:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naucz się poprawnie formatować kod.
Zainteresuj się funkcją mysql_num_rows(). Zwraca ona ilość wierszy w zapytaniu. Dzięki temu będziesz wiedział ile jest elementów, podzielisz sobie na 3 i zrobisz 3 kolumny. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposób mam to podzielić na 3?
proszę o pomoc dalej sobie nie poradziłem z tym problemem Udało mi się znaleźć taki kod na forum
tylko jak dodać do niego jeszcze subkategorie pod kategoriami dodałem coś takiego
ale to wyświetla kategoria > subkategoria kategoria > subkategoria a powinno być kategoria > subkategoria, subkategoria Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:11 |