![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę aby przy każdym włączeniu strony z formularzem tworzyła mi się lista w HTML'u na błędy (mam na myśli tę listę, która jest wyświetlana po wysłaniu formularza z błędami). W jaki sposób to zrobić? Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 5 Dołączył: 9.02.2011 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem po co tak kombinujesz. Jak sa bledy to sie je wyswietla jak nie to nie
![]() Jak chcesz wyswietlic dodatkowe informacje w formularzu wpisz je w szablonie ![]() Jak bedziesz sie upieral przy swoim to radze poczytac o funkcjach "getErrors()" , "setErrors()" i pokombinowac. pawv - twoja odp wyklucza tylko metode przesylania danych.. w tym wypadku POST, nie wyswietla sie jednak bledy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 5 Dołączył: 9.02.2011 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
quality - jeżeli wyłączę sprawdzanie czy formularz został wysłany postem, za każdym razem zostanie wywołana w controllerze metoda isValid (z parametrem null jeżeli nie będzie wysłanego formularza), która to własnie powoduje wypełnienie tablic _errors i _messages. Poczytaj, pokombinuj.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:44 |