![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem laikiem
prosze mi pomoc pomagalem wrzucic strone na serwer www.jsmebel.pl od razu po kliknieciu na kontakt wyskakuje dziwne okno ale gdy sie cofniemy i klikniemy np na strona glowna i potem na kontakt wszystko dziala co jest nie tak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gdzie szukac problemu jesli trzeba podam kod jakiegos pliku php z serwera prosze pokierujcie co zrobic zeby od razu po wejsciu na strone i kliknieciu na kontakt wszystko sie wyswietlalo poprawnie Pzdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 3 Dołączył: 21.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żle masz zalinkowaną aplikację.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ktorym pliku lub gdzie moge to ustawic?
w bazie danych localhost? czy plik configuration.php? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ? pomozcie Ten post edytował dts512 7.02.2011, 23:56:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
coś jest nie tak w menu, gdy wejdziesz na stronę www.jsmebel.pl i popatrzysz na linki to są zupełnie inne niż na stronie np. www.jsmebel.pl/home Czy Ty czasem nie korzystasz z ModRewrite ? btw. teraz nie tylko "Kontakty" wskazują błąd 404. |
|
|
![]()
|
|
jak to zmienic
wszedzie na serw w folderze (ja_mebel) widze php same oraz mase folderow: administrator, cache, components, error. images, includes, language, libriares, logs, media, modules, plugins, stats, templates, pare innych plikow w tym configuration.php jak i index oraz inde 2 zadnych html (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jak to zmienic? w panelu joomla istny chaos pomozcie prosze, jak zmienic te linki, ew jak ustawic by glowna byla www.jsmebel.pl/home po wpisaniu w wyszukiwarke? pls Podpowiedzcie mi tylko jak ustawic aby po wpisaniu jsmebel.pl od razu dzialaly linki poszczegolne ewentualnie jak ustawic zeby po wpisaniu jsmebel.pl od razu wchodzila jsmebel.pl/home gdyz na niej dzialaja linki prosze wmiare mozliwosci wytlumaczyc najprosciej jak sie da bede wdzieczny, nie mam gdzie sie z tym zglosic a dla was pewnie pestka |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 43 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz coś źle ustawione w tej joomli musiał byś popatrzeć w panelu administracyjnym, da się to zrobić jeszcze przekierowaniem, zmianą DirectoryIndex itd.
Ale najlepiej nie obchodzić tego problemu na około tylko go rozwiązać w panelu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:49 |