![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Wielu z was zapewne jest studentami. Jak wiemy każdemu z nas są potrzebne pieniądze, choćby na utrzymanie studiów lub na potrzeby codzienne, których jest cała masa. Ostatnimi czasy zacząłem szukać po Internecie różnego rodzaju ogłoszeń w sprawie pracy. Natrafiałem na różne, zazwyczaj nieprawdziwe, fikcyjne lub oferty utopijne na których człowiek więcej by tracił niż zyskiwał. Lecz jak widać mój upór nie poszedł na marne. Udało mi się znaleźć bardzo korzystna ofertę. Czego ode mnie oczekują ? Otóż muszę posiadać STAŁE ŁĄCZĘ DO INTERNETU oraz MUSZĘ POŚWIĘCIĆ ODROBINĘ CZASU WOLNEGO (0,5 – 1h dziennie, tak jest ze mną). Sam jako przyszły student(właśnie co maturę kończę) potrzebowałem gotówki i jako zdesperowana osoba podjąłem się tego wyzwania. Ku mojej uciesze nie zawiodłem się. To naprawdę działa. Przez tydzień można zarobić na początku uwaga......150 zł. Lecz wszystko zależy od tego ile własnej pracy w to włożysz. Im więcej będziesz z siebie dawał tym większe pieniądze będą wpływać na Twoje konto. Jeżeli są jakieś osoby zainteresowane ta propozycją, chętnie prześlę wam e-mail’em materiały do zapoznania i w razie pytań – postaram się na nie odpowiedzieć(sam jestem początkujący w tym wszystkim tak więc obryty w tym nie jestem, ale w instrukcji wszystko jest napisane). Mój adres E-mail: a Panu juz podziekujemy moderator php.pl Pozdrawiam serdecznie Robert! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:45 |