![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Właśnie zacząłem zabawę z Zend framework i od razu napotkałem na problem. Mam zaisstalowany Zend Framework + Zend Server Community Edition(CE) Utworzyłem nowy kontroler i nowy widok (korzystam z Zend_Tool) i niestety nie wyświetla się widok. Wyświetla się tylko widok index, czyli root - www.domena.com/ A pod adresem www.domena.com/podstrona nie ma nic... Gdzie może być problem? Pozdrawiam Żadnych pomysłów? Może coś jest niejasne, czy brakuję jakoś informacji? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy są pliki widoku w application/views/scripts/podstrona , zmień coś w nim i sprawdź czy faktycznie się nie ładuje. "Podstrona" to jak rozumiem nazwa kontrolera, tak? polecam też get_included_files
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiązany. Nie działał mod_rewrite. W ustawieniach apache httpd.conf miałem:
Kod # AllowOverride controls what directives may be placed in .htaccess files. # It can be "All", "None", or any combination of the keywords: # Options FileInfo AuthConfig Limit # AllowOverride None AllowOverride None zmienilem na AllowOverride All i śmiga Ten post edytował rulespl 15.02.2011, 09:09:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:23 |