![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
i znowu mam problem ![]() koniecznie potrzebuję "połączyć" kilka plików z rozszerzeniem *.wav, tak aby po konwersji utworzył się kolejny, np. out.wav, ale aby tamte się nie usunęły. Wszystkie pliki są na serwerze. Jak by ktoś miał co kolwiek, proszę pisać. PS. Znalazłem jakieś lame, ale to jest kombajn, a ja potrzebuję jakiegoś prościutkiego skryptu... -------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklep w google "wav join php", w angielskim - jeden z pierwszych linków ma gotowca, lekko przerobić tylko...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki osl, znalazłem nakie coś:
Na samym początku podane sa pliki które mają być połączone. Sktypt generuje plik destination.wav ale jak próbuje go odtworzyc, to program mówi że w pliku nic nie ma, albo jest uszkodzony... Co robić ![]() Ok, poradziłem sobię. Dzięki przedewszystkim osl. Do zamknięcia. Ten post edytował jakub.drag 4.02.2011, 19:47:04 -------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:17 |