![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę napisać skrypt, który będzie skanował stronę i wydobywał z niej pewne dane. W wyszukiwarce wpisuje hasło, które następnie jest przesyłane do skryptu php za pomocą AJAX-a tam skrypt wydobywa interesujące mnie informacje i drukuje je na ekran. Później javascript zapisuje te informacje w ukrytym div-e do dalszego użycia (wklejenia do textarea).
Tak to powinno działać. Skrypt php działa poprawnie nie wywołuje się natomiast funkcja doczepiona jako onclick dla przycisku wyszukiwania -> szukaj(). Tutaj link do skrytpu -> http://kasa.hekko.pl/filmy/filmy.htm Plik js.js
Ten post edytował amii 3.02.2011, 16:17:50 -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj zamiast
Kod onclick="szukaj()" dać Kod onclick="window.szukaj()" btw. przy wywołaniu funkcji koduj masz literówkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za ta literówkę, długo jej szukałem ale już poprawiona
![]() Niestety zmiany nie pomagają :/ Dziwna sprawa bo skrypt nie generuje żadnych błędów (mimo, że został tak napisany żeby generował) Dobra dało radę dzięki cudownemu IE, który ma konsole wykrywania błędów JS Zamiana: aParams = push(param); aParams.push(param); -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 15:08 |