![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2008 Skąd: Mogilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam potrzebuje pomocy mam scan loga (patrz niżej) i chciałbym aby ktoś zrobił mi je w png bez tła ale zieleń napisów i obramowania była ostrzejsza bardzo prosił bym o pomoc
![]()
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic z tym nie zrobisz. Albo znajdź normalne logo tej firmy, albo zrób z tego wektor.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2008 Skąd: Mogilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dał by ktoś rade zrobić z tego wektor ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 7 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wektorów za darmo się nie robi, bo trzeba w to włożyć trochę roboty. To wszystko co udało mi się zrobić w ramach wolontariatu.http://imgur.com/blzDg
|
|
|
![]()
|
|
dziękuje za chęci ale to i tak mnie nie ratuje. a takie pytanko znalazłem takie logo tylko że jest za małe troszkę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 28.10.2009 Skąd: że znowu... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź to:
![]() Logo bez tła Z żółtym tłem Nie podałeś nazwy czcionki więc nie da się odwzorować, do kolorystyki również się nie przykładałam, ale powinno pomóc. Na wszelki wypadek zrobiłam w dużym formacie. W razie czego trzymaj plik .psd, czcionkę i kolor możesz zmienić sam: Plik .psd Ten post edytował Natalka 5.02.2011, 03:34:12 |
|
|
![]()
|
|
super dziękuje za pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Natalka, co do fontu to @koczan88 podał dwa całkiem różne loga.
W pierwszej wersji użyte to fonty: * fraza "DAG" - Revue Regular * fraza "bud" - Tekton Pro-Regular * myślnik nie należy do żadnego z tych fontów W drugiej * fraza "DAG" - obawiam się, że Comic Sans * trudno zidentyfikować Twoja wersja * fraza "DAG" - 20 th Century Condensed Extra Bold * fraza "bud" - Arial -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:14 |