![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam sklep internetowy 'sote'. I mam panelik do dodawania produktów, ale chciałem zrobić swój panelik (aby prościej i szybciej sie dodawało). Wszystko do bazy ładnie dodaje, ale problem przychodzi gdy plik ma zostać zapisany w katalogu 'photo'. Katalog ten ma chmody '775', i żadne copy(), file_put_contents() nie działa. Chmodów nie mogę zmienić, ani poprzez klienta FTP ani przez php (odmowa dostępu). A oryginalny skrypt który dodaje rekordy, nie ma problemu z dodaniem tam plików. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak zapisać tam jakiś plik? Próbowałem już chyba wszsytkiego... Dodam, że szukałem w kodzie źródłowym oryginalnego formularza do dodawania produktów, ale niestety tam jeden plik ma wsobie includowane 10 kolejnych a tamte kolejne, i nie moge się dokopać do funkcji która za to odpowiada. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pisałem w pierwszym poście, że z poziomu PHP też nie da się zmienić chmodów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:52 |