![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć Witam. Na wstępie chciał bym zaznaczyć że przetestowałem już dziesiątki skryptów i żaden nie działa. Przeszukałem całe to forum z tagiem UPLOAD i też nic nie działa. Sprawdziłem php.ini i mam upload na "on".
Testowałem na XAMPPIE i serwerach OVH, też nic. Pierwszy raz robię upload plików i chodzi mi oto żeby można było wgrać zdjęcie na serwer oraz dodać pełną ścieżkę do bazy danych, chodzi mi mianowicie o np. http://example.com/images/uploads/get1/3.jpg Podam może przykład z manuala bo wyświetla mi ten sam błąd co każdy inny skrypt. [ moze to nie błąd ale w każdym bądź razie nic nie wgrywa \.
Wynik:
Ok, a teraz moja "radosna" twórczość ostatniego dnia, tutaj mam już 1/45646354634 sukcesu ponieważ dodaje plik na serwer. Tylko niszczy pliki ^^ No dobra. TXT przeżył. a tak to pdf jpegi dOC XLSY ITP wszystko zostało zniszczone[niemożna otworzyć]. Proszę o pomoc i z góry dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
całości nie przeglądałem, ale przecież dostajesz kod błędu o wartości 2. Przecież sam dodałeś funkcję, która na podstawie kodu wyświetla komunikat, w tym wypadku: "Rozmiar pliku przekroczył wartość max_file_size"
Przesyłasz za duży plik i tyle. Zwiększ wartość MAX_FILE_SIZE w formularzu, prześlij mniejszy plik i jak dalej nie działa to pisz jakie błędy wyleciały... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMFG..
Chyba byłem zmęczony ^^ myślałem o wszystkim ale nie o pojemności pliku. A wiesz może jak pobrać cały adres do tego pliku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 10:57 |