![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z napisaniem funkcji ktora bedzie przedstwio moje n poziomowe menu w zaleznosc od galęzi. Chciałbym aby moje menu bylo wyswietlane w taki sposób, że otrzymam
Chciałbym nie otrzymywac calej rozwinietej listy lecz jena galąż tą w której jest wskazane przeze mnie podmenu .Potrzebuje dostać się do wybranego podmenu ale tak aby zostala wyswietlona lista podmenu2 w korym znajduje się wybraniec oraz lista podmenu w menu 1 a reszta zeby byla zwinieta i tylko nierozwinieta nazwa menu.. wyswietlana. Oto moja funkcja
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale chcesz to rozwiązać na poziomie php (wyciągnięcie drzewa w całości i za pomoocą php wczytanie konkretnej gałęzi), czy na poziomie SQL. Jeśli to drugie, to może znajdziesz odpowiedź w tym artykule
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 11 Dołączył: 2.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- $email = filter_var(filter_var($email, FILTER_SANITIZE_EMAIL), FILTER_VALIDATE_EMAIL);
if($email === false) { // Houston, we have a problem.... } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
chce to osiągnąc na poziomie php lecz z mysql chce pobrac tablice danych.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:58 |