![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Postów: 0 Pomógł: Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam postawionego apacha i php
napisalem sobei plik z funkcja ktora pokazuje dane zeby sprawdzic czy poprawnie skonfigurowalem, wpisuje localhost/info.php i pojawia mi sie biala strona nic nie ma Co to mzoe byc jakies ustawienie w konfiguracji php?? czy moze cos z systemem win 98? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat Mam postawionego apacha i php
napisalem sobei plik z funkcja ktora pokazuje dane zeby sprawdzic czy poprawnie skonfigurowalem, wpisuje localhost/info.php i pojawia mi sie biala strona nic nie ma Co to mzoe byc jakies ustawienie w konfiguracji php?? czy moze cos z systemem win 98? Po 1 podaj kod tej "funckji" Po 2 jest juz gotowa :arrow: [php:1:54d5a63b53]<?php phpinfo(); ?>[/php:1:54d5a63b53] |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie uzywam phpinfo()
tylko problem w tym ze nic sie nie wyswietla nawet echo nie dziala To cos z konfiguracja? mam dokladnie tak napisane jak podales |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A napewno wszystko dobrze z php zrobiles i w apachu tez??
Sprawdz z tym: http://www.windows.online.pl/alchemia/www04.htm albo z artykułem scannera na www.php.pl -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
Oki dzieki za te stronki juz dziala ale i tak nei wiem co bylo
Pozdrowionka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |