![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mianowicie mam taki problem o to moj kod
wynik skryptu Udało się połączyć z serwerem! => Marek Elert 663528255 => Darek Gębka 663528255jest darek jak widac jest warunek ze jak wystapi Darek to wyswietli sie komunikat jest darek problem lezy w tym ze jak wpisze sie Darek z malej litery darek to juz nie znajdzie w polu a chcialbym zeby nie bylo roznic czy male czy duze litery z gory bardzo dziekuje za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 8 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Polska,Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował kulczycki 1.02.2011, 00:04:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 4 Dołączył: 18.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niepotrzebnie zakładałeś nowy temat. -------------------- /dev/ulow
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba nie o to chodzilo chodzi o to ze w tabeli powiedzmy mam rekordy imie i nazwisko kazde imie czy nazwisko zaczyna sie z duzej litery np Darek
w miejscu jak np wpisze do wyszukania w rekordach darek ale z malej litery jak na przykladzie to zeby mi znalazlo rekord bo z malej nie znajduje. Jakis moze skrypt co zmieni to nazwe np z duzych 'DAREK' na male litery. nie wiem zbytnio jestem amator zajarzylem juz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jeśli masz ten sam kod, ale tylko niewielkie dodatki w nim chcesz dodać, lub lekko zmienić, to nie wal nowego tematu tylko kontynuuj w starym. Mniej skakania po wszystkim.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:27 |